Western Union flet shqip në Zvicer nëpermjet UFC-së”!


Union of Financial Corners SA, ose shkurt UFC, është krijuar në Gjenevë në 2005 me kapital dhe drejtues shqiptarë. Kompania, njëjtë si edhe SBB/CFF/FSS përfaqëson Western Unionin në Zvicër. Ajo ju mundëson aktualisht 150 shitoreve në Zvicër që të ofrojnë per klientët e tyre transferimin e shpejtë të parave me Western Union në të gjithë Botën.

Përtej koordinimit të këtij rrjeti, UFC ka edhe 12 agjensi të saja ne Zvicer në të cilat klientëve ju ofron Western Union, por edhe shërbime të tjera si:

  • Këmbimi i çdo monedhe botërore me kurse të favorshme
  • Shitje/Blerje kriptomonedhash
  • Kredi konsumatore etj

 Klientët shqiptarë do të gjejnë në çdo agjensi tonën një shitës që flet shqip si edhe një ofertë promocionale të dedikuar atyre për shërbimin e Western Unionit dhe për këmbimin monetar! 

Ju mirëpresim me kënaqësi në agjensitë tona në: 


Change Mont-Blanc


Rue du Mont-Blanc 9, Genève

0227326570

Montag - Freitag: 08:00-19:00
Samstag: 08:30-18:00
Sonntag: Closed

Change Rive


Cours de Rive 4, Genève

0223105845

Montag - Freitag: 08:00-19:00
Samstag: 08:30-18:00
Sonntag: Geschlossen

UFC Basel


Untere Rebgasse 18, Basel

0616819073

Montag - Freitag: 09:30-14:00 / 15:00-19:00
Samstag: 09:00-13:00 / 13:30-18:00
Sonntag: Geschlossen

UFC Lausanne


Rue des Terreaux 29, Lausanne

0213110993

Montag - Freitag: 08:30-18:30
Samstag: 09:00-13:00/14:00-18:30
Sonntag: closed

Change Union


Rue de Berne 9, Genève

022 731 98 54

Montag - Freitag: 08:00-17:00
Samstag: 08:00-13:00 / 13:30-17:00
Sonntag: Geschlossen

Change Union


Rue Chaponniere 8, Genève

0227319854

Montag - Freitag: 08:00-17:00
Samstag: 08:00-17:00
Sonntag: Closed


UFC Zürich


Herbartstrasse 1, Zürich

0432439917

Montag - Freitag: 09:30-14:00 / 14:30-18:30
Samstag: 09:00-13:00 / 13:30-18:00
Sonntag: Geschlossen

UFC Shopville


Hauptbahnhof Bahnhofpassage 1, Zürich

0434972255

Montag - Freitag: 09:00-21:00
Samstag: 09:00-20:00
Sonntag: 09:00-20:00

UFC Winterthur


Zurcherstrasse 76, Winterthur

0522125555

Montag - Freitag: 09:00-19:00 Mittwoch 09:00-13:00/14:00-18:00
Samstag: 09:00-17:00
Sonntag: Geschlossen

Union Travel


Hardstrasse 8, Zürich

0444003377

Montag - Freitag: 09:00-18:00
Samstag: 09:00-18:00
Sonntag: Geschlossen

Union Change


Via Pietro Peri 2, Lugano

0916000440

Montag - Freitag: 08:30-18:30
Samstag: 09:00-17:30
Sonntag: Geschlossen

 

Ofrojmë kushte speciale bashkëpunimi për çdo shqiptar që ka biznes në një shitore në Zvicër dhe që është i interesuar të shtojë ofrojë shërbimin e Western Union në lokalin e tij“ . Na kontaktoni në: Tel: 044 400 33 77 ose 022 900 10 90  ose Mob: 076 339 57 82 !