Tarife e re per Kosove!

Dërgoni paratë nga Zvicra në Kosovë në rrugën më të sigurt dhe të shpejtë me komisione të ulëta duke filluar vetëm prej 5 Frs !

Këtë shërbim e gjeni në të gjitha pikat e shitjes të UFC-së ne Zvicër! Gjej pikën e shitjes më pranë teje duke klikuar këtu   

Ne flasim shqip në Zvicër! Informohuni në : 022 731 76 62

Për kosoven - taksat: