Mobile Wallet

Çfarë është "mobile wallet"?
Mobile wallet është një llogari që është e lidhur me telefonin tuaj celular, në të cilën ju mujnd të depozitoni ose të tërhiqni para.

Si të transferosh para në një telefon celular
Marrësi duhet ta ketë të instaluar në celularin e tij shërbimin mobile ëallet (m-Ëallet) në mënyrë të tillë që të ketë mundësi që të tërheqë paratë nga celulari i tij. Aktualisht ne e ofrojmë një shërbim të tillë "web në celular" nga Zvicra për:

  • SMART Money and Globe GCASH (abonentët në Filipine).
  • Safaricom M-PESA Kenia

Si të transferoni para nga celulari

Shkoni në një agjenci UFC dhe dorëzojini punonjësit numrin e celularit të marrësit. Tregohuni të kujdesshëm në dhënien e numrit të celularit të marrësit, sepse paratë do të dërgohen në atë numër celulari që ju jepni.

Merrni faturën nga punonjësi.

Marrësi do të njoftohet menjëherë nëprmjet një sms-je duke i sqaruar se paratë i janë derdhur në llogarinë e tij “Mobile Ëallet”. Kjo transfertë do të kryhet brenda pak minutave. Në rast të ndonjë paqartësie apo të ndonjë problem na telefoni që t’ju ofrojmë ndihmën tonë.

Për të kontrolluar statusin e Transfertës suaj, zgjidhni "Tracking".