Kujdes

T’i dërgoh para dikujt që se njeh? Duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm sepse mund të rrezikoheni nga mashtrimet ...

Tarife e re per Kosove!

Dërgoni paratë nga Zvicra në Kosovë në rrugën më të sigurt dhe të shpejtë me komisione të ulëta duke filluar vetëm prej 5 Frs !...

Quick Pay

Shërbimi Western Union® Quick PaySM ju mundëson kryerjen e pagesave në mbarë botën për faturat tuaja...

Mobile Wallet

Mobile wallet është një llogari që është e lidhur me telefonin tuaj celular, në të cilën ju mujnd të depozitoni ose të tërhiqni para...