EKSPERIENCA E UFC-së NË VITE

Prej vititi 2005 ofrojmë shërbimin tonë të transfertave të parasë Western Union në të gjithë territorin zviceran. Qëllimi ynë: shërbimi cilësor ndaj klientelës.

Dëshironi të jeni pjesë e rrjetit tonë? Klikoni këtu.

Tarife e re per Kosove!

Dërgoni paratë nga Zvicra në Kosovë në rrugën më të sigurt dhe të shpejtë me komisione të ulëta duke filluar vetëm prej 5 Frs !... Më Shumë

.

Quick Pay

Shërbimi Western Union® Quick PaySM ju mundëson kryerjen e pagesave në mbarë botën për faturat tuaja... Më Shumë